Welkom bij Benefit4all

voor iedere situatie een gepaste oplossing!

Heb je een vraag?

(Velden met een * zijn verplicht)

Neem contact met ons op

Benefit4all
Lobelialaan 136
2555 PM Den Haag

Tel 070-2123735

Email info@benefit4all.nl

Onze visie
Net als vlinders, zijn mensen op hun mooist, als ze zich openstellen.

Alle mensen streven naar geluk en liefde, harmonie en vrede, overeenstemming en bevestiging. Niettemin deze gelijke waarden en wensen, komen we toch af en toe met elkaar in botsing. In een privérelatie, een zakelijke relatie, een arbeidsrelatie, kortom, overal waar mensen met elkaar samenleven en samen werken, ontstaan wel eens conflicten.

Meestal worden die door goede communicatie weer opgelost. Echter, als de communicatie niet goed op gang komt of helemaal niet op gang komt, en het een verdere samenwerking of een goede relatie in de weg staat, is er een derde nodig om de plooien glad te strijken en weer samen verder te kunnen, of om duidelijkheid te creëren, of om de relatie te beëindigen in goede harmonie en naar volle tevredenheid voor alle partijen.

Het beste uit mensen halen, is wat Benefit4all voor ogen heeft. Dat doen we door al onze diensten op het individu te richten en vanuit de eigen kracht de situatie structureel te helpen verbeteren.

Tevreden cliënten

 • 'De coach heeft mij nieuwe inzichten geboden waardoor ik weer vol zelfvertrouwen zit en verder kan. Dankzij het loopbaantraject bij Benefit4all weet ik nu echt wat ik wil'.
  -Saskia
 • 'Mijn ontslag hakte er hard in maar dankzij het professionele en intensieve outplacementtraject bij Benefit4all ben ik nu weer gelukkig in mijn nieuwe job'.
  -Ton
 • 'We zijn weer gelukkig en kunnen samen verder dankzij de professionele begeleiding van de mediator van Benefit4all'.
  -Ferry en Diana
 • 'Na de assertiviteitstraining bij Benefit4all zit ik veel beter in mijn vel en durf ik de confrontaties aan te gaan die ik hiervoor nooit had gedurfd. Ik voel me bevrijd'.
  -Debbie
 • 'De begeleiding was niet altjid even zacht maar wel eerlijk en erg professioneel. Ik ben blij en dankbaar dat ik deze stap eindelijk heb gezet'.
  -Rob
 • 'Dankzij de steun en begeleiding van de mediator tijdens het hele traject, hebben wij de scheiding als een verbetering van onze relatie ervaren'.
  -Kenneth en Netty

Heb je hulp nodig bij het oplossen van je zaak?

Neem dan vandaag nog contact met ons op!