Welkom bij Benefit4all

voor iedere situatie een gepaste oplossing!

Heb je een vraag?

(Velden met een * zijn verplicht)

Neem contact met ons op

Benefit4all Lobelialaan 136 2555 PM Den Haag

Tel 070-2123735

Email info@benefit4all.nl

Relatiebemiddeling
Niet meer gelukkig in je relatie?

Eens was het zo mooi. Je werd verliefd op elkaar en besloot te gaan trouwen of samenwonen. Samen werd er van alles ondernomen, plannen opgezet en uitgevoerd, kinderen, eigen huis, carrières, etcetera. Nu is er het gevoel van elkaar niet meer begrijpen. Niet meer op één lijn zitten. Je leeft nog wel samen met elkaar, maar begrip en liefde zijn veranderd in frustratie en irritatie. Tot er een punt wordt bereikt dat er gesproken wordt over en gedacht wordt aan een echtscheiding.

Vooraleer deze grote stap te zetten, is het wijs om te onderzoeken of een echtscheiding wel hetgeen is dat jullie beiden willen. De coach en mediator van Beneft4all kan jou en je partner helpen om je in dit traject bij te staan.

Benefit4all hanteert een all-in-one pakket met één tarief voor het hele traject, inclusief de vaststellingsovereenkomst. Hierdoor weet je aan de voorkant wat de kosten voor het hele traject zijn. Benefit4all zorgt ervoor dat je op de juiste manier begeleid wordt om de relatie weer nieuw leven helpen in te blazen en ervoor te zorgen dat de afspraken structureel worden vastgelegd en nagekomen.

Benefit4all is erkend MfN-registermediator en familiemediator. Daarnaast is Benefit4all als High Trust aangesloten bij de Raad voor Rechtsbijstand en kan zij helpen om met subsidie de problemen te regelen. Als de subsidie wordt toegekend aan één partij of aan beide partijen, dient enkel de wettelijke eigen bijdrage te worden betaald. Kijk voor meer informatie en tarieven ook op www.rechtsbijstand.nl.

Kortom, met behulp van de mediator van Benefit4all kan je samen werken aan de op te lossen issues en proberen tot goede oplossingen te komen voor allebei.

Heb je hulp nodig bij het oplossen van je zaak?

Neem dan vandaag nog contact met ons op!