Welkom bij Benefit4all

voor iedere situatie een gepaste oplossing!

Heb je een vraag?

(Velden met een * zijn verplicht)

Neem contact met ons op

Benefit4all
Lobelialaan 136
2555 PM Den Haag


Tel 070-2123735


Email info@benefit4all.nl

Over ons
Disputen en problemen zelf oplossen
Vanaf haar oprichting heeft Benefit4all zich vooral gespecialiseerd in mediation en conflictbemiddeling. Geleidelijk heeft Benefit4all haar dienstverlening uitgebreid met activiteiten op het gebied van relatiebemiddeling, human resources management, loopbaanontwikkeling & loopbaanbegeleiding, coaching en budget coaching. Hiermee ondersteunen wij onze cliënten hun doelstellingen te bereiken onder het motto “mensen zijn beter af als zij hun meningsverschillen en problemen zelf kunnen oplossen”.

Focus op concrete resultaten
Mensen in staat stellen hun meningsverschillen en problemen zelf op te lossen. Professioneel, met de focus op concrete resultaten voor beide partijen. Dit is de primaire doelstelling van Benefit4all. In meer dan 90% van de gevallen zijn wij succesvol. Wij zijn er trots op dat onze cliënten ons hoge scores geven op het gebied van klanttevredenheid. Deze resultaten dagen ons uit onze dienstverlening voortdurend te verbeteren en verder te professionaliseren.

Delen van kennis over mediation
Mediation zou meer en vaker ingezet moeten worden bij het oplossen van meningsverschillen en problemen. Om het begrip mediation nog breder uit te dragen heeft Benefit4all haar dienstverlening uitgebreid met trainingen op het gebied van verbeteren van communicatie, vergroten van assertiviteit en effectief solliciteren. Dit alles met de kennis van mediation, dus uit eigen kracht.

Tevreden cliënten

 • 'De coach heeft mij nieuwe inzichten geboden waardoor ik weer vol zelfvertrouwen zit en verder kan. Dankzij het loopbaantraject bij Benefit4all weet ik nu echt wat ik wil'.
  -Saskia
 • 'Mijn ontslag hakte er hard in maar dankzij het professionele en intensieve outplacementtraject bij Benefit4all ben ik nu weer gelukkig in mijn nieuwe job'.
  -Ton
 • 'We zijn weer gelukkig en kunnen samen verder dankzij de professionele begeleiding van de mediator van Benefit4all'.
  -Ferry en Diana
 • 'Na de assertiviteitstraining bij Benefit4all zit ik veel beter in mijn vel en durf ik de confrontaties aan te gaan die ik hiervoor nooit had gedurfd. Ik voel me bevrijd'.
  -Debbie
 • 'De begeleiding was niet altjid even zacht maar wel eerlijk en erg professioneel. Ik ben blij en dankbaar dat ik deze stap eindelijk heb gezet'.
  -Rob
 • 'Dankzij de steun en begeleiding van de mediator tijdens het hele traject, hebben wij de scheiding als een verbetering van onze relatie ervaren'.
  -Kenneth en Netty

Heb je hulp nodig bij het oplossen van je zaak?

Neem dan vandaag nog contact met ons op!