Welkom bij Benefit4all

voor iedere situatie een gepaste oplossing!

Heb je een vraag?

(Velden met een * zijn verplicht)

Hulp bij scheiding voor ouders en kind
Als je in een (echt)scheiding zit, val je wel eens uit je rol als ouder. Er komt zoveel op je af en er moet zoveel geregeld worden. Je maakt je zorgen om de toekomst en hoe het allemaal gaat lopen. Hoe goed je het als ouder ook probeert te doen, je kinderen merken dat er iets aan het veranderen is.

 • Heb jij je kinderen goed en juist geïnformeerd over de scheiding?
 • Merk je ander gedrag aan je kinderen?
 • Heb je twijfels en wil je graag advies op maat?

Benefit4all kan ouders bij de echtscheiding helpen om alle belangrijke informatie m.b.t. de kinderen aan te reiken. Bovendien kan de mediator gesprekken met de kinderen organiseren. De kinderen krijgen hierdoor de gelegenheid om al hun vragen open en eerlijk te stellen en op hun leeftijd aangepaste antwoorden en informatie te ontvangen. Zo kan het kind de zorgen en angsten worden ontnomen en helpt de mediator ouders en kinderen weer tot rust te brengen.

Benefit4all is erkend MfN-registermediator en familiemediator. Daarnaast is Benefit4all als High Trust aangesloten bij de Raad voor Rechtsbijstand en kan zij helpen om met subsidie de echtscheiding of de op te lossen zaken te regelen. Als de subsidie wordt toegekend aan 1 partij of aan beide partijen, dient enkel de wettelijke eigen bijdrage, leges en indien van toepassing eventueel het griffierecht te worden betaald. Kijk voor meer informatie en tarieven ook op www.rechtsbijstand.nl.

Kortom, met behulp van de mediator van Benefit4all wordt een pijnlijk en vaak moeilijk traject, toch efficiënt en respectvol opgelost zodat alle partijen en ook de eventuele kinderen die erbij betrokken zijn, daar later in positieve zin op terug kunnen kijken.

Tevreden cliënten

 • 'De coach heeft mij nieuwe inzichten geboden waardoor ik weer vol zelfvertrouwen zit en verder kan. Dankzij het loopbaantraject bij Benefit4all weet ik nu echt wat ik wil'.
  -Saskia
 • 'Mijn ontslag hakte er hard in maar dankzij het professionele en intensieve outplacementtraject bij Benefit4all ben ik nu weer gelukkig in mijn nieuwe job'.
  -Ton
 • 'We zijn weer gelukkig en kunnen samen verder dankzij de professionele begeleiding van de mediator van Benefit4all'.
  -Ferry en Diana
 • 'Na de assertiviteitstraining bij Benefit4all zit ik veel beter in mijn vel en durf ik de confrontaties aan te gaan die ik hiervoor nooit had gedurfd. Ik voel me bevrijd'.
  -Debbie
 • 'De begeleiding was niet altjid even zacht maar wel eerlijk en erg professioneel. Ik ben blij en dankbaar dat ik deze stap eindelijk heb gezet'.
  -Rob
 • 'Dankzij de steun en begeleiding van de mediator tijdens het hele traject, hebben wij de scheiding als een verbetering van onze relatie ervaren'.
  -Kenneth en Netty

Heb je hulp nodig bij het oplossen van je zaak?

Neem dan vandaag nog contact met ons op!