Welkom bij Benefit4all

voor iedere situatie een gepaste oplossing!

Heb je een vraag?

(Velden met een * zijn verplicht)

Individuele Coaching

Wat?

Als je stil wilt staan bij de manier waarop je functioneert en wilt werken aan je persoonlijke effectiviteit, dan kan Individuele Coaching daarvoor een goed middel zijn. Onder begeleiding van een coach werk je aan jouw persoonlijke leerdoelen. Ook kun je één van onze andere trajecten uitbreiden met een aantal coaching sessies.

Voor wie?

Wil je meer zicht krijgen op je eigen mogelijkheden en je beperkingen in je functioneren? Wil je je zelfsturend vermogen vergroten?

Kennismakingsgesprek

In het kennismakingsgesprek met een coach van Benefit4all proberen we jouw doelstellingen voor het traject zo helder mogelijk op tafel te krijgen. We kunnen onderling afstemmen of jouw wensen en verwachtingen aansluiten op wat wij kunnen bieden en een traject op maat opstellen.

Werkwijze

Bij Coaching staat het vergroten van het bewustzijn ten aanzien van denken, voelen, handelen en willen centraal. Wanneer je bewust wordt van jouw gedrag en drijfveren, kun je vervolgens verantwoordelijkheid nemen voor de wijze waarop je je leven en werk vorm wilt geven. Dit vergroot je zelfinzicht en geeft meer ruimte om te breken met structurele, negatieve patronen en te kiezen voor effectief gedrag. Tijdens de Coaching lever je zelf casuïstiek aan waarop je gecoacht wil worden. Er wordt gewerkt met verschillende methodieken die het best in jouw traject passen. Ook kan gebruik gemaakt worden van (online) testen. Het aantal sessies dat wenselijk is, verschilt per persoon en wordt na het kennismakingsgesprek in onderling overleg vastgesteld. Gemiddeld duurt een Coaching traject 6 tot 10 sessies. Ook is het mogelijk Coaching te combineren met een loopbaantraject.

Resultaat

De doelstelling van Individuele Coaching is dat je een concreet zicht hebt gekregen op je eigen functioneren en leerpunten en hiermee aan de slag gaat. Je hebt meer inzicht gekregen in je eigen diepere drijfveren en motivaties, je eigen kwaliteiten en valkuilen. Van daaruit kun je verantwoordelijkheid nemen voor je eigen gedrag, keuzes en te ondernemen acties.

Tevreden cliënten

 • 'De coach heeft mij nieuwe inzichten geboden waardoor ik weer vol zelfvertrouwen zit en verder kan. Dankzij het loopbaantraject bij Benefit4all weet ik nu echt wat ik wil'.
  -Saskia
 • 'Mijn ontslag hakte er hard in maar dankzij het professionele en intensieve outplacementtraject bij Benefit4all ben ik nu weer gelukkig in mijn nieuwe job'.
  -Ton
 • 'We zijn weer gelukkig en kunnen samen verder dankzij de professionele begeleiding van de mediator van Benefit4all'.
  -Ferry en Diana
 • 'Na de assertiviteitstraining bij Benefit4all zit ik veel beter in mijn vel en durf ik de confrontaties aan te gaan die ik hiervoor nooit had gedurfd. Ik voel me bevrijd'.
  -Debbie
 • 'De begeleiding was niet altjid even zacht maar wel eerlijk en erg professioneel. Ik ben blij en dankbaar dat ik deze stap eindelijk heb gezet'.
  -Rob
 • 'Dankzij de steun en begeleiding van de mediator tijdens het hele traject, hebben wij de scheiding als een verbetering van onze relatie ervaren'.
  -Kenneth en Netty

Heb je hulp nodig bij het oplossen van je zaak?

Neem dan vandaag nog contact met ons op!