Welkom bij Benefit4all

voor iedere situatie een gepaste oplossing!

Heb je een vraag?

(Velden met een * zijn verplicht)

Trainingen

Benefit4all organiseert trainingen voor particulieren, bedrijven en ondernemers. Afhankelijk van de behoefte en per situatie, stelt zij een programma op dat volledig toegespitst is op de deelnemer(s) waarom het gaat. Voor training van groepen en afdelingen is er geen minimumaantal vereist. Trainingen kunnen bij Benefit4all of op locatie plaatsvinden.

Trainingsprogramma van Benefit4all

 • Communicatietraining
 • Assertiviteitstraining
 • Sollicitatietraining

Communicatietraining

Slechte communicatie is de grootste boosdoener van conflicten en onbegrip. De communicatietraining van Benefit4all is erop gericht om je boodschap op een positieve, bewuste en duidelijke manier te leren overbrengen. Hierdoor bereik je beter je doel omdat er naar je geluisterd wordt, omdat je gewaardeerd wordt, omdat je duidelijk bent en daardoor draagvlak creëert. Het effect is dat je mensen met je meekrijgt. Je leert negatief gedrag constateren en transformeren naar positief gedrag. Negatieve patronen leren doorbreken en leren denken in mogelijkheden in plaats van in problemen. Het Benefit4all principe van dimmen/dippen wordt uitgelegd en aangeleerd. Hiermee treedt je mensen en problemen op een betere manier tegemoet.

Assertiviteitstraining

Assertief gedrag aanleren. Neen durven zeggen zonder toonverheffing of schuldgevoel. Voor jezelf opkomen zonder anderen af te vallen, in elke situatie adequaat leren te reageren, te handelen en jezelf te zijn. In de training leer je gepast reageren op elke situatie. Gevoel uiten, kritiek geven en ontvangen, weigeren, leren onderhandelen, waardering geven en ontvangen, emoties uiten, de ruimte innemen, positiever zelfbeeld creëren, je mening geven, negatieve gedachten uitbannen en grenzen stellen. Na de training kun je zowel op je werk als in privé met alle situaties omgaan.

Sollicitatietraining

De sollicitatietraining leert je om goed beslagen ten ijs te komen op de arbeidsmarkt. Middels een stappenplan waarbij, na een intakegesprek, je persoonlijk profiel en je werkprofiel wordt gemaakt, leer je om zelfverzekerd en met een goed curriculum vitae en sollicitatiebrief, te solliciteren. Benefit4all doet een onderzoek naar concrete mogelijkheden in de arbeidsmarkt, geschikte functies worden in kaart gebracht, vacatures en markt worden verkend, een shortlist van vacatures en van potentiële werkgevers wordt opgesteld. Daarna volgt een sollicitatietraject waarbij presentatie en gesprekken worden geoefend. Je wordt begeleid bij sollicitaties door voor- en nabesprekingen. De sollicitatietraining kan tevens een onderdeel van het outplacementtraject zijn.

Tevreden cliënten

 • 'De coach heeft mij nieuwe inzichten geboden waardoor ik weer vol zelfvertrouwen zit en verder kan. Dankzij het loopbaantraject bij Benefit4all weet ik nu echt wat ik wil'.
  -Saskia
 • 'Mijn ontslag hakte er hard in maar dankzij het professionele en intensieve outplacementtraject bij Benefit4all ben ik nu weer gelukkig in mijn nieuwe job'.
  -Ton
 • 'We zijn weer gelukkig en kunnen samen verder dankzij de professionele begeleiding van de mediator van Benefit4all'.
  -Ferry en Diana
 • 'Na de assertiviteitstraining bij Benefit4all zit ik veel beter in mijn vel en durf ik de confrontaties aan te gaan die ik hiervoor nooit had gedurfd. Ik voel me bevrijd'.
  -Debbie
 • 'De begeleiding was niet altjid even zacht maar wel eerlijk en erg professioneel. Ik ben blij en dankbaar dat ik deze stap eindelijk heb gezet'.
  -Rob
 • 'Dankzij de steun en begeleiding van de mediator tijdens het hele traject, hebben wij de scheiding als een verbetering van onze relatie ervaren'.
  -Kenneth en Netty

Heb je hulp nodig bij het oplossen van je zaak?

Neem dan vandaag nog contact met ons op!