Welkom bij Benefit4all

voor iedere situatie een gepaste oplossing!

Heb je een vraag?

(Velden met een * zijn verplicht)

Loopbaanbegeleiding
Wat?

“Zoek werk dat bij je past en je hoeft nooit meer te werken”. Misschien wel iets te idealistisch, want elke baan kent naast de positieve ook negatieve kanten. Maar toch zit er een kern van waarheid in deze uitspraak. Een Loopbaantraject geeft je de mogelijkheid om bezig te gaan met de vraag “Welke baan past bij mijn kwaliteiten, drijfveren en voorwaarden en hoe bereik ik die?

Voor wie?

Voor allen die zich wensen te (her)oriënteren op zijn/haar loopbaanontwikkeling of voor net afgestudeerden die op zoek zijn naar een bij hen passende baan (loopbaanadvies).

Kennismakingsgesprek

In het kennismakingsgesprek met de loopbaanadviseur van Benefit4All wordt het traject zorgvuldig afgestemd op jouw wensen, behoeften en verwachtingen.

Werkwijze

Tijdens het Loopbaantraject doorloop je een gedegen programma met opdrachten en (online) testen op het gebied van persoonskenmerken, loopbaanwaarden, competenties, kernkwadranten, werkvelden en beroepen. Dit helpt je een antwoord te vinden op de vragen:

 • Wie ben ik?
 • Wat kan ik?
 • Wat wil ik?

De uitkomsten van deze opdrachten worden tijdens de loopbaansessies besproken. Daarnaast worden aanvullende instrumenten ingezet op het gebied van competenties, inspiratie, loopbaanwaarden, werkvelden en beroepen. Een Loopbaantraject bestaat in principe uit 6 sessies die 1x per week of 1x per twee weken plaatsvinden. Het loopbaantraject kan met enkele sessies of trainingen op maat naar behoefte worden uitgebreid.

Resultaat

Met je profielschets, bestaande uit een persoonsprofiel en een beroepsprofiel krijg je inzichten omtrent kwaliteiten, sterkte/zwakteanalyse en kennis en vaardigheden. Hieruit ontstaan antwoorden op de vragen: Wie ben ik? Wat kan ik?

In het beroepsprofiel komen je gewenste functies en werksituaties te staan, oftewel: Wat wil ik? Hiermee wordt een plan van aanpak opgesteld met je persoonlijke loopbaandoelen en met de activiteiten, die nodig zijn om deze te realiseren.

Tevreden cliënten

 • 'De coach heeft mij nieuwe inzichten geboden waardoor ik weer vol zelfvertrouwen zit en verder kan. Dankzij het loopbaantraject bij Benefit4all weet ik nu echt wat ik wil'.
  -Saskia
 • 'Mijn ontslag hakte er hard in maar dankzij het professionele en intensieve outplacementtraject bij Benefit4all ben ik nu weer gelukkig in mijn nieuwe job'.
  -Ton
 • 'We zijn weer gelukkig en kunnen samen verder dankzij de professionele begeleiding van de mediator van Benefit4all'.
  -Ferry en Diana
 • 'Na de assertiviteitstraining bij Benefit4all zit ik veel beter in mijn vel en durf ik de confrontaties aan te gaan die ik hiervoor nooit had gedurfd. Ik voel me bevrijd'.
  -Debbie
 • 'De begeleiding was niet altjid even zacht maar wel eerlijk en erg professioneel. Ik ben blij en dankbaar dat ik deze stap eindelijk heb gezet'.
  -Rob
 • 'Dankzij de steun en begeleiding van de mediator tijdens het hele traject, hebben wij de scheiding als een verbetering van onze relatie ervaren'.
  -Kenneth en Netty

Heb je hulp nodig bij het oplossen van je zaak?

Neem dan vandaag nog contact met ons op!